Je oldtimer te koop aanbieden

Wil je een oldtimer verkopen dan kun je hier als geregistreerde bezoeker op MyOldtimer.nl je eerste Te Koop advertentie gratis plaatsen. Je oldtimer te koop aanbieden aan de vele tienduizenden bezoekers die speciale interesse hebben in oldtimers biedt meer kans op succes.

Je oldtimer te huur aanbieden

MyOldtimer.nl is de speciale oldtimer site die tienduizenden bezoekers trekt. Allemaal mensen die zoeken naar een oldtimer. Alle aanvragen om een oldtimer te huren voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, een jubileum, een gala of ander feest worden gratis doorgestuurd naar de adverteerder. Direct contact met je potentiële klant zodat je snel kunt schakelen. Voor een aantrekkelijk bedrag per jaar wordt je oldtimer onder de aandacht gebracht bij de doelgroep die op zoek is naar oldtimers te huur. Dus niet alleen mensen die trouwen, maar ook alle andere mensen die zoeken naar een oldtimer voor een andere gelegenheid of om zomaar aan iemand kado te doen. Wil je nog meer kans maken om klanten te trekken wordt dan ook MyOldtimerClub Partner en bereik ook de leden van de MyOldtimerClub.

Onze advertentieprijzen zijn hieronder vermeld, zowel exclusief btw als inclusief btw.

Klik op Advertentie plaatsen om nu je advertentie te plaatsen.

 

Te Koop Te Koop Te Koop Te Huur
3 maanden 6 maanden 12 maanden 12 maanden
exclusief btw € 9,95 € 14,95 € 19,95 € 49,95
inclusief btw 21% € 12,04 € 18,09 € 24,14 € 60,44

 

Advertentie betalen kan via:

PaymentMethods

Enorm potentiëel aan klanten

MyOldtimer.nl adverteert volop in Europa, Amerika en andere landen/continenten. Een enorme groep aan potentiële klanten die op zoek zijn naar oldtimers wordt hierdoor bereikt.
Wil of kun je zelf je oldtimers niet plaatsen dan kunnen we je wellicht helpen met onze extra services.

Zelf plaatsen

Het plaatsen van een te koop advertentie op MyOldtimer.nl kost € 9,95 per oldtimer als je zelf de oldtimer foto’s en gegevens plaatst. Niet alle velden zijn verplicht tijdens het invullen, dus het plaatsen gaat snel en eenvoudig.

Laten plaatsen door MyOldtimer.nl

Wij kunnen het plaatsen van te koop en te huur advertenties ook voor je uitvoeren tegen een extra vergoeding van € 4,95 per plaatsing als de foto’s en voertuigdetails digitaal worden aangeleverd per e-mail bijvoorbeeld. Deze vergoeding komt bovenop de advertentiekosten per voertuig.

Full service

We kunnen ook ter plaatse zelf foto’s maken en de advertenties plaatsen als full service tegen een percentage van de vraagprijs van de aangeboden oldtimers als vergoeding. Hierbij maken wij dan de foto’s, de beschrijvingen met details over de auto en plaatsen deze op de site.
In overleg kunnen we ook zorgen dat de aangeboden voertuigen actueel blijven en altijd je voorraad snel op MyOldtimer.nl wordt bijgewerkt.