Roadmap

Bezoekers en adverteerders van MyOldtimer.nl informeren we graag over de ontwikkeling en toekomst van Myoldtimer.nl. Hieronder een overzicht:

2012

Het idee om www.MyOldtimer.nl te gaan op zetten wordt geboren. Het moet een serieuze site worden die t.z.t. kan concurreren met de beste en de grootste site van tegenwoordig. Dus geen ééndagsvlieg. Maar wel een site voor en door oldtimerliefhebbers.

Als oldtimerliefehhers én IT specialisten zijn we niet tevreden met het aanbod in de markt. We missen functionaliteit en vooral zorgvuldigheid. We zien te vaak onjuiste vermeldingen bij bestaande sites, trucs met lage prijzen om vooral bovenaan te staan als aanbieder. Dat moet beter kunnen.

2013

Q1: de eerste contouren van www.MyOldtimer.nl website worden zichtbaar. Een duidelijke presentatie van de oldtimers is essentieel. Daar kom je als bezoeker tenslotte voor. Je wil snel je keuzes kunnen maken en de resultaten overzichtelijk gepresenteerd krijgen.

Q2: het bouwen vordert gestaag en er zijn meer ideeën dan mankracht om alles uit te voeren. We moeten keuzes maken. Beter goede functionaliteit dan meer slecht werkende functionaliteit.

Q3: het parkeren van goede ideeën tot een later moment is niet altijd even makkelijk. Maar willen we eind 2013 operationeel zijn dan moeten we prioriteiten stellen. Het vullen van de site met echte voertuigen door echte bezoekers/adverteerders is begonnen.

Q4: Steeds meer bezoekers plaatsen hun advertentie en de site toont zich levensvatbaar. Nu wordt het tijd om meer bekendheid te geven aan de site en nog meer bezoekers te trekken.

2014

Na een drukke periode van bouwen, testen en operationeel maken zijn we ‘open’ sinds eind 2013.

Q1: om de site verder uit te bouwen hebben we een goede basis van adverteerders nodig, particulieren en bedrijven. Promotie is key. De eerste marketing acties zijn gestart.

Q2:  de ideeën en functies die eerder zijn blijven liggen worden stap voor stap toegevoegd. De bedrijvengids wordt operationeel. Bezoekers kunnen zeer gericht zoeken naar juist die specialisten waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

Q3: MyOldtimer.nl moet inmiddels bewezen hebben in een behoefte te voorzien. We gaan de vleugels uitslaan en voegen verschillende talen toe zodat we ook over de grens aantrekkelijk worden voor oldtimerliefhebbers en aanbieders van diensten en producten.

Q4: het eerste jaar productie moet een goed beeld geven hoe verder. Waar kunnen we verbeteren, wat kunnen we toevoegen? Hoe kunnen we adverteerders en bezoekers nog beter bedienen?