Restauraties

Ook voor oldtimerrestauraties kun je terecht bij MyOldtimer.nl! In Sint Joost in Midden-Limburg werken we samen met professionals die volledige en deelrestauraties deskundig uitvoeren.

Restauratie voor oldtimers

Wil je op hoogwaardige en ambachtelijke manier je klassieker laten restaureren, dan kun je met een gerust hart je oldtimer bij ons achterlaten.

Wat is onze aanpak?

Onze aanpak: eerst stellen we samen vast welk deel van de oldtimer gerestaureerd dient te worden, dan bespreken we in detail hoe en wat. Hoe wordt het betreffende deel gerestaureerd, welke materialen of producten worden hierbij gebruikt? Zo maken we een gedetailleerd stappenplan zodat doorlooptijd en kosten duidelijk worden.

Blijf op de hoogte via video en foto

Je weet precies wat je krijgt omdat we elke stap volledig documenteren met video’s en/of foto’s en beschrijvingen van de werkzaamheden. Dat is weer van groot belang bij de vaststelling van de waarde van het gerestaureerde.

Volledige oldtimerrestauratie

Je kunt bij MyOldtimer.nl oldtimers volledig laten restaureren. Ook dan volgen we de bovenstaande aanpak om het geheel overzichtelijk te houden.

Heb je een youngtimer of een oldtimer en wil je die laten restaureren bij MyOldtimer.nl? Vul dan hieronder het contactformulier in dan nemen wij contact met je op.