Volkswagen T1 Panorama splitbus

Volkswagen T1 Panorama splitbus

Neem contact op met de adverteerder

Stuur voor meer informatie een bericht naar de adverteerder via
onderstaand formulier.

Veilig online handelen? Lees de tips!

Share
Uitvoering Panorama splitbus
Bouwjaar 1955
Tellerstand 1.234.567 KM
Brandstof Benzine
Kleur Beige
Cilinders 4
Transmissie Handgeschakeld
Versnellingen 4
Prijs € 10500,00

Omschrijving

Romi Classic Cars bied aan: T1 Vw bus Produktiejaar 1956!

T1 Volkswagen bus / restauratie Project met heel veel nieuwe reparatie delen inbegrepen. vraagprijs 10.500,---- euro !

Vanaf Maandag 27 Januari 2014 , wordt er aanvang genomen met de start van dit Project. dan zal er begonnen worden met het stralen van de body, elke keer wanneer we een fase verder zijn in proces zal de aankoop prijs oplopen alvorens het proces vorderd. op dit moment is de prijs indikatie 10.500,--euro !! Bus is gestraald en staat in de epoxy.!!. er wordt begonnen met plaatwerk herstellen, de prijs zal automatische oplopen. !!

wij zijn wij:

Romi classic cars houd zich al meer dan 10 jaar bezig met restaureren van allerlei klassiekeautomobielen , en voornamelijk Vw.busjes , kevers, karmann ghia etc.
Wij beschikken over een zeer uitgebreide werkplaats in Emmeloord, en hebben echte vaklieden aan het werk. ! echte Plaatwerk Meesters !!.
Verder beschikken wij over een eigen stralerij ,Prof. spuitcabine , en Atelier , en zins enkele maanden beschikken wij over een schoopeer afdeling ( thermische verzinken ). onze kracht ligt voornamelijk dat wij alles in eigen hand houden, wij restaureren van A tot Z.

De T1 bus wordt aangeboden voor10.500,00 euro zoals hij er nu bij staat, wannneer u hem wenst zoals op de eerste foto is te zien /staat afgebeeld.is de vraagprijs 79.500,-- euro.

De Volswagen bussen, die stijgen jaarlijks zo,n 5 tot 8 % dus een ideale investering , meer rente pecentage dan bij menige Bank op dit moment.
Wanneer u besluit om over te gaan tot het investeren in dit voertuig, dan bent u vrij in de kleur stelling van de lak en van het gehele interieur.
Wij kunnen u natuurlijk hierbij adviseren.

wenst u meer informatie , dan kunt u een email sturen naar ; info@romiclassiccars.nl of kom gewoon langs.

Romi Classic Cars
Produktie weg 9
8304 AV Emmeloord Noord Oost Polder,
info@romiclassiccars.nl / www.romiclassiccars.nl