Mercedes-Benz W108 280SE automaat

Mercedes-Benz W108 280SE automaat

Neem contact op met de adverteerder

Stuur voor meer informatie een bericht naar de adverteerder via
onderstaand formulier.

Veilig online handelen? Lees de tips!

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Share
Uitvoering 280SE automaat
Bouwjaar 1968
Kenteken AH-91-24
Tellerstand 800 KM
Brandstof LPG
Kleur Goud
Cilinders 6
Transmissie Automaat
Versnellingen 4
Prijs € 8500,00

Omschrijving

Mooie verzorgde Mercedes 280SE / W108 Automaat.1968. LPG en benzine. Kleur: Lichte goudkleur. (Tunis beige.) Uit Italië.

De krachtige en meest degelijke 2,8 liter 6 cilinder lijn uitvoering. Sterke 160 pk SE-uitvoering dus met injectie. Deze Mercedes werd geproduceerd van 1967-1972. Een limousine (zelfs de paus en de koning van Marokko hadden er een) die zijn tijd qua rijgedrag en techniek ver vooruit was. Een beauty en een genot om mee te rijden.

Goed geschikt voor dagelijks gebruik. Ook op de snelweg met deze zeer krachtige motor. Deze Mercedes limousine is 45 jaar oud. Hij blijft ook met de nieuwe regeling van volgend jaar belastingvrij. Dus goedkoop en milieuvriendelijk rijden op LPG.

De auto is door gerenommeerde, in dit type gespecialiseerde, bedrijven in deze staat gebracht: Automaat vervangen. Schakelt vrijwel onwaarneembaar soepel. (Jansen autorestauraties, Ulft). LPG systeem geoptimaliseerd (Van Orschouw Eindhoven). Motor vervangen en deels gerenoveerd (HTC Bemmel.) Hij heeft vrijwel nieuwe whitewall banden en is van onder, en binnenin het plaatwerk, professioneel getectyleerd door een bedrijf in Groningen. Geen polyester, alles netjes en eerlijk.

Ik heb vele uren, veel liefde en veel geld in deze topoldtimer gestoken. Waarom verkoop ik hem dan toch? Met pijn in mijn hart wil ik hem toch verkopen omdat ik ook nog een andere oldtimer bus heb die nog geen 40 jaar oud is en mij met de nieuwe oldtimerregeling dus geld gaat kosten.