Mercedes-Benz G-klasse 280 GE

Mercedes-Benz G-klasse 280 GE

Neem contact op met de adverteerder

Stuur voor meer informatie een bericht naar de adverteerder via
onderstaand formulier.

Veilig online handelen? Lees de tips!

Share
Uitvoering 280 GE
Bouwjaar 1987
Tellerstand 112.374 KM
Brandstof Benzine
Kleur Grijs
Cilinders 6
Transmissie Automaat
Versnellingen 4
Prijs € 27950,00

Omschrijving

Deze unieke, uit Zwitserland afkomstige, 280 GE is door ons volledig onder handen genomen, waarbij zowel carroserie als chassis compleet is gereinigd, behandeld en geconserveerd. Technisch is de auto op een hoog niveau gebracht waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van originele onderdelen.

Het interieur verkeert werkelijk in nieuwstaat en kenmerkt zich door de retro bekleding. Achterin zitten de originele lengtebankjes en deze 280GE heeft ook de originele schuiframen achter. De kilometerstand is volledig aantoonbaar door middel van de onderhoudshistorie. Kom deze schitterende G-Klasse bezichtigen in onze showroom want in het echt is hij nog veel mooier.

Deze schitterende 280 GE valt ook in de overgangsregeling. Dit houdt in dat je maximaal € 120,- per jaar aan wegenbelasting betaalt voor deze auto, mits u in December, januari en februari geen gebruik maakt van de openbare weg.

Dit maakt deze G-Klasse buitengewoon exclusief. Als wij je interesse hebben gewekt, neem dan contact op en kom deze prachtige Mercedes-Benz 280 GE bewonderen in onze showroom.

http://www.cormillenaar.nl/occasions/actuele-voorraad