Mijn oldtimer verkopen

Direct mijn oldtimer verkopen via MyOldtimer.nl of even lezen wat hieronder wordt geschreven.

Heb je een oldtimer of klassieker te koop dan kun je deze op vele sites en fora online te koop aanbieden. Ook kun je je oldtimer of klassieker proberen te verkopen via advertenties in gedrukte media. Wat is wijsheid?

Adverteren op grote sites

Je oldtimer of klassieker verkopen via de grote bekende sites heeft als voordeel dat heel veel bezoekers die sites bezoeken. Soms wel vele, vele duizenden per dag. Maar niet altijd zijn die bezoekers op zoek naar oldtimers of klassiekers. Hoeveel echt serieuze interesse is er dan in jouw oldtimer of klassieker? Of hoeveel echt serieuze reacties krijg je op je advertentie?

Adverteren in tijdschriften

Je kunt ook je oldtimer verkopen of te koop aanbieden via de bekende oldtimertijdschriften. De doelgroep bestaat uit oldtimerliefhebbers. Probleem hierbij is dat de niet alle oldtimer zoekers ook een abonnement hebben op die tijdschriften. Dus mis je mogelijk vele potentiële geinsteresseerden in jouw oldtimer of klassieker.

Alleen serieuze reacties

MyOldtimer.nl is een snelgroeiende special interest site die steeds gemakkelijker wordt gevonden door mensen die oldtimers zoeken. Oldtimers te koop en te huur. Vele duizenden bezoekers die echt op zoek zijn naar een bepaalde oldtimer of klassieker. De reacties die je krijgt op je advertentie zijn dan ook allemaal serieus. Je verspilt geen tijd en moeite aan vage biedingen of koopjesjagers.

Serieus goedkoop adverteren

Wil je alleen serieuze reacties van mensen met serieuze interesse in jouw oldtimer of klassieker? Plaats dan een oldtimer te koop advertentie op MyOldtimer.nl. Dat is goedkoop, werkt goed en brengt je de koper die je wenst. Al vanaf slechts € 1,66 per maand (ex. btw) per advertentie bereikt jouw advertentie precies de doelgroep die je zoekt: de liefhebber die op zoek is naar die betreffende oldtimer.

Plaats nu hier je eerste oldtimer te koop advertentie gratis.