Oldtimer te huur zetten of zelf huren

Op zoek naar een oldtimer te huur? Stap in een oldtimer naar keuze en het genieten kan beginnen! Of je nou een oldtimer zoekt die te huur is als trouwauto of voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid.

 

Oldtimer te huur voor elke gelegenheid!

Ga op pad met één van onze prachtige oldtimers en ontdek de provincies van Nederland. Toeren in de heuvels van Limburg, genieten van de rust in Brabant of racen over stille wegen in Gelderland. Wij verhuren oldtimers voor verschillende gelegenheden zoals: bruiloft, verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, evenement, fotoshoot, gala en ga zo maar door. Voor elke gelegenheid een oldtimer te huur!

Neem een rieten mand gevuld met een thermosfles thee, een geruite plaid en lekkere hapjes. Bij MyOldtimer.nl vind je altijd een geschikte oldtimer.

Oldtimer te huur als bruidsauto

Op je trouwdag in een mooie oldtimer stappen die je naar het stadhuis brengt. Op de mooiste dag van je leven verdien je de mooiste auto! Op MyOldtimer.nl vind je een ruim aanbod oldtimers die ook gebruikt kunnen worden als trouwauto. Ga je voor luxe of wil je juist iets stoers? Tussen al die mooie oldtimers is er vast een auto te vinden die aan jou smaak voldoet. Neem een kijkje en vind een oldtimer te huur als bruidsauto!