Oldtimer restauratie

MyOldtimers.nl biedt niet alleen oldtimers aan die te koop of te huur zijn. Ook laten we graag onze nieuwe rubriek ‘Oldtimer restauratie’ zien. Zo kun je meegenieten van onze restauratieobjecten. De voortgang van onderstaande oldtimers wordt regelmatig bijgewerkt met tekst en foto’s.

Oldtimer restauratie – meld je aan voor de nieuwsbrief!

Kriebelen je vingers en wil je het liefste zelf een oldtimer opknappen, maar heb je de plek er niet voor? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang geregeld een update van onze restauratieobjecten. Oldtimer restauratie. Dat is een passie. Met liefde restaureren wij een groot aantal oldtimers.

Heb je wel plaats en tijd om zelf een oldtimer te restaureren? MyOldtimer.nl biedt ook verschillende oldtimers te koop aan die gerestaureerd moeten worden. Sommige auto’s dienen een complete opknapbeurt te krijgen, andere oldtimers zijn bijna klaar. In onze restauratieobjecten vind je misschien de oldtimer van je dromen!

Huur ook eens een oldtimer bij MyOldtimer.nl

Ga op pad met één van onze prachtige oldtimers en ontdek de provincies van Nederland. Toeren in de heuvels van Limburg, genieten van de rust in Brabant of relaxed rijden over stille wegen in Gelderland. Wij verhuren oldtimers voor verschillende gelegenheden zoals: bruiloft, verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, evenement, fotoshoot, gala en ga zo maar door. Voor elke gelegenheid een oldtimer te huur!