Onschatbare Klassieker Jaarboek 25-2015

Onschatbare Klassieker Jaarboek 25-2015

Neem contact op met de adverteerder

Stuur voor meer informatie een bericht naar de adverteerder via
onderstaand formulier.

Prijs € 24,95


Deze 25ste editie is weer uitgebreider dan de vorige en bevat gegevens en prijzen van honderden ‘nieuwe’ klassiekers en youngtimers met verzamelwaarde, samengesteld met kennis van en passie voor klassieke auto’s.

Ook in het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd op het gebied van klassieke auto’s. De prijzen van Ferrari’s, Aston Martins, veel Porsches, en bijvoorbeeld auto’s met een bijzondere racehistorie hebben in de afgelopen twaalf maanden ongekende hoogten bereikt. In de nieuwe editie van het Onschatbare Klassieker Jaarboek zijn die ontwikkelingen haarscherp in beeld gebracht. Ook vindt u achterin het boek weer een uitgebreid verslag van de belangrijkste of meest opvallende veilingresultaten van het afgelopen jaar in woord en kleurrijk beeld.

De informatie in de 25ste editie is geheel herzien. Van veel roemruchte merken uit het verleden is vooral het aantal vooroorlogse modellen sterk vergroot, zodat je een nóg completer beeld krijgt van de ontwikkelingsgeschiedenis bij deze fabrikanten. Ook de layout van het catalogusgedeelte kreeg een grondige facelift.

Het Onschatbare Klassieker Jaarboek is weer completer en beter dan ooit tevoren.

Deze jubileumuitgave mag dan ook niet in uw verzameling ontbreken!