MyOldtimer ondersteund Oldtimer Clubs

Overal verspreid bestaan er enorm veel oldtimer en klassieker clubs, verenigingen en vriendenclubs die oldtimers een warm hart toedragen. Een geweldige diversiteit van mensen en klassieke voertuigen. Een enorme schat aan informatie van gepassioneerde mensen over de historie en ontwikkeling van oldtimers en alles wat daar bij hoort.

Wij ondersteunen oldtimer clubs op verschillende manieren. Kijk eens op de speciale oldtimer clubs informatie pagina.

Hieronder meer informatie over ondersteuning bij opslag van digitale informatie.

Hoe hebben zich de duizenden georganiseerde evenementen gedurende vele decennia ontwikkeld? Wat is er veranderd en wat is er mogelijk gelijk gebleven?

Welke vrijwilligers verdienen het om nog een keer in het zonnetje gezet te worden? Niet alleen voor de eigen clubleden, maar voor een (inter)nationaal publiek.

Hoe hebben jullie momenteel de archieven ingericht? Online datakluis, DVD, CD, papier of helemaal niet?

Wil je alle historische en hedendaagse informatie van je club veiligstellen voor de toekomst?

Wat is het risico van brand, verlies, vernietiging? Heel vaak betreft het unieke informatie uit lang vervlogen tijden. Laat het niet verdwijnen.

MyOldtimer.nl wil deze historische ontwikkelingen vastleggen en bewaren voor het nageslacht. Als professionele IT specialisten met een kloppend oldtimer hart beschikken we over zeer grote en veilige data-opslag capaciteit. We kunnen twee soorten van dataopslag bieden, namelijk publiek toegankelijk of club- of persoonsgebonden. Wat wil je delen met een groot publiek en wat wil je langdurig in een professioneel archief plaatsen zodat het alleen voor een beperkte groep mensen beschikbaar is?

Vul hieronder het formuliertje in en laat ons jullie archief veilig stellen of jullie club breder bekendheid geven.

 

 

Vul je gegevens in:

[contact-form-7 id=”942″ title=”Adverteren”]