MyOldtimerClub logo

Leden van de MyOldtimerClub genieten van extra services en kortingen op producten en diensten. Om toegang te krijgen tot deze service pagina’s moet je zijn aangemeld.

Service voor leden

Ben je nog geen lid van de MyOldtimerClub meld je dan hieronder aan. Ben je al lid van de MyOldtimerClub of MyOldtimer.nl dan kun je de service pagina’s uit het menu Ledenservice kiezen.

Wat vind je zoal op de service pagina’s voor leden van MyOldtimer.nl of de MyOldtimerClub?

Tot 35% korting op producten

Alle leden krijgen toegang tot kortingscodes waarmee men bij de Partners van MyOldtimer.nl producten met kortingen tot 35% kan aanschaffen. Klik hier voor de actuele kortingscodes.

Deelname aan herinneringenBron: http://www.rotterdam010.nl/

Leden van MyOldtimer.nl en de MyOldtimerClub kunnen deelnemen aan het samenstellen van Nederlands grootste oldtimer herinnering. Klik de pagina oldtimer herinnering voor meer informatie en aanmelden.

Oldtimer e-books

Handige informatie en tips over oldtimers en alles met oldtimers te maken heeft voegen we samen tot handige digitale informatie. Vaak aangevuld met actuele informatie of onderzoekgegevens betreffende het onderwerp.

Ondersteuning bij evenementen

Clubs kunnen we ondersteunen en mogelijk sponsoren bij het organiseren van evenementen. Hiervoor hebben we verschillende opties beschikbaar. Vraag ernaar en kijk wat MyOldtimer.nl voor jullie club en evenement kan betekenen.