MyOldtimerClub logo

Welkom bij de MyOldtimerClub

Als lid van de Club profiteer je van leuke aanbiedingen en mooie kortingen op verschillende producten die gerelateerd zijn aan oldtimers. Kijk hieronder voor de huidige lijst van partners. Ben je nog geen gratis lid meld je dan hieronder aan.

Oldtimer herinneringen

Als lid kun je ook meewerken aan het bouwen van een compleet overzicht van de Nederlandse oldtimers. Vertel ons je verhaal en stuur ons je oldtimer foto’s. Heb je ooit gereden in wat nu een oldtimer is, vertel het ons. Kijk hier voor de eerste stappen naar wat een mooie verzameling moet worden.

Voordelen van de MyOldtimerClub

De Club verbindt oldtimerliefhebbers wereldwijd, is niet merkgebonden en iedereen kan zich aanmelden. Tevens is aanmelden helemaal gratis!

­- gratis aanmelden voor iedereen
– profiteren van (kortings)acties van MyOldtimerClub Partners
– toegang tot speciale ledenpagina’s

Meld je hieronder aan als lid van de MOldtimer Club en geniet ook van de voordelen! Zie je hieronder geen aanmeldformulier dan ben je al aangemeld.

Korting bij onze partners

Denk bijvoorbeeld aan onderdelen en verzekeringen, maar ook aan foto-albums en gepersonaliseerde artikelen. De lijst van MyOldtimer Club partners groeit gestaag. Om de paar weken sturen we onze clubleden een mail met nieuwe actiecodes. Momenteel kun je met korting kopen bij deze aangesloten partners: