MyOldtimerClub logo

Bardahl Classic OilsBardahl Classic Oils is een speciale lijn smeermiddelen en additieven voor youngtimers en oldtimers. De motoren en de smeermiddelen van toen zijn niet te vergelijken met die van nu. De Bardahl Classic smeermiddelen zijn daar dan ook op afgestemd.

Een motor uit 1930 vraagt om andere motorolie dan een uit 1960. Daarom heeft Bardahl een aparte lijn smeermiddelen ontwikkeld, rekening houdend met de techniek van vroeger.

Voordelen van Bardahl motorolie

  • De motoroliën zijn ingedeeld in drie periodes (tot 1950, na 1950 en na 1970) en zijn geschikt voor afdichtingmaterialen uit die tijd (papier, vilt en stof).
  • De viscositeit en het pakket aan additieven (toevoegingen) zijn afgestemd op de motoren van toen en minimaliseren het olieverbruik.
  • De uitstekende adhesie van de ‘classic’ oliën draagt bij aan een minimale slijtage van de motor bij het starten, en ook zeer belangrijk, na lange stilstand van de auto.

Daarnaast biedt Bardahl een uitgebreid assortiment additieven, waaronder een aantal specifieke voor oldtimers zoals een B2 olieverdikker, fuel stabilizer (benzine blijft van constante kwaliteit tijdens opslag indien de motor voor langere tijd stil staat), een Instead of lead en Instead of lead GOLD (loodvervanger met octaan booster). Tevens is er een complete range remvloeistof; van een DOT3 tot een DOT5 Silicone.

Korting bij Bardahl

MyOldtimerClub leden ontvangen 10% korting op het assortiment van Bardahl Classic Oils met een speciale kortingscode. Meld je aan en ontvang de code.

Aanmelden

Ben je nog geen MyOldtimer Club Member meld je dan nu aan en profiteer van deze korting.