Volsa Oldtimerdag en Singelrit

Datum 01-06-2014  t/m 01-06-2014

Op 1 juni 2014 houdt Stichting Volsa Twente de jaarlijkse Oldtimerdag en Singelrit op het van Heekplein in Enschede. Het afgelopen jaar leverde de eerste editie een geweldige happening op met vele merken en soorten oldtimers vanaf het begin van de jaren ‘30. Een lust voor het oog van alle liefhebbers, maar ook de vele bezoekers van de Enschedese binnenstad op deze koopzondag. Dit jaar zullen naast oldtimer auto’s ook weer oldtimer bromfietsen hun opwachting maken tijdens het ‘Brommers Kiek’n’.

Voorafgaand aan het evenement wordt eerst de Singelrit verreden. De Singelrit start vanaf het Bothovenfestival op het voormalige Polaroidterrein in Enschede. De rit zal langs de singels van Enschede voeren en eindigen op het van Heekplein, waar alle oldtimers opgesteld zullen staan. In het centrum van Enschede is er echt van alles te beleven die dag. Op de oude markt het multiculturele festival, op het Polaroidterrein het Bothovenfestival en op het van Heekplein, naast het oldtimerevenement ook een themamarkt ‘winkelen, sport en spel’ en natuurlijk de koopzondag. Misschien wel de beste dag van het jaar om een koopzondag in Enschede te bezoeken!

Belangstellende eigenaren van oldtimers van voor 1988 kunnen zich gratis aanmelden via de website www.volsa.nl

Dankzij steun van Wijkraad de Bothoven en de Gemeente Enschede is het evenement ook in 2014 weer geheel gratis toegankelijk !