Contact

Contactinformatie

Klassieker te koop

Wil je graag meer informatie over de oldtimers die MyOldtimer.nl in eigen beheer heeft? Of heb je een klassieker te koop of te huur? Wij helpen je graag verder.

Ook voor het plaatsen van advertenties ben je op het juiste adres. Vul je gegevens in en neem contact met ons op via het formulier. Je krijgt zo snel mogelijk bericht terug om te kijken hoe wij elkaar van dienst kunnen zijn.

Cavaleriestraat 130
6135JM   Sittard
 • Telefoon:
  +31 654774753
 • E-mail: info@myoldtimer.nl
 • Rain Systems BV
 • KVK nummer:
  13038115
 • BTW nummer:
  NL807055207.B.01

Contactformulier

Klassieker te koop of te huur?

Heb je een oldtimer of misschien meerdere klassiekers te koop staan? Op MyOldtimer.nl kun je zoveel advertenties plaatsen als je wilt tegen aantrekkelijke tarieven. Bereik een groter publiek door je auto’s te promoten op onze website.

Ook biedt MyOldtimer.nl de mogelijkheid op oldtimers te huren voor allerlei gelegenheden. Wil je jouw oldtimer verhuren, dan kun je gebruik maken van onze website. Bezoekers van MyOldtimer.nl kunnen met een simpele klik meteen een vrijblijvende offerte aanvragen van jouw aangeboden klassieker.

Lijkt het je interessant, neem dan contact met ons op door het bovenstaande formulier in te vullen. Samen kijken we naar de adverteermogelijkheden.