Fiat 600 Club Nederland

Behoudens wat elke, zichzelf respecterende, “semi-klassieker”-club doet, zoals: technische adviezen, verzekerings advies, vier clubbladen per jaar en een clubshop, proberen de leden en het bestuur van onze club vooral het oer-Hollandse begrip “gezelligheid” hoog in het vaandel te houden, door het organiseren van minimaal vier clubdagen of weekenden per jaar.

Op die clubdagen is er meestal een rondrit met een bezoek aan een bezienswaardigheid, soms een onderdelen/sleutel-dag, en zelfs een heus kampeerweekend waar onder het genot van een barbeque gepraat kan worden over de 600. Ook is er uiteraard elk jaar buiten deze activiteiten om een nieuwjaarsborrel, een ALV en staat de club op beurzen.

Het clubblad biedt u diverse adverteerders die gespecialiseerd zijn in Fiat 600 onderdelen en restauratie, een aantal verzekersmaatschappijen die u voordelig aan een “600-verzekering” kunnen helpen, interessante en leuke verhalen over de 600, restauratie verslagen, clubdag verslagen, contactpuntjes (advertenties van leden), internet reviews, en ga zo maar door.

Ook beschikt de vereniging over een technische commissie die al uw vragen over de Fiat 600 kan beantwoorden. Verder is onze vereniging, de eerste Fiat 600 club ter wereld!!!, aangesloten bij de Federatie Historische Automobiel en Motorfiets Clubs (FEHAC), welke onze belangen op Nationaal en Europees niveau behartigen. Hierbij moet u vooral denken aan ontwikkelingen op het gebied van belastingen, verandering in de verkeerswet, milieukeuringen en andere overheidsmaatregelen.