Algemene Audi Club Nederland

Audi Club Nederland

audi club nederlandDe Algemene Audi Club Nederland werd opgericht op 1 januari 1986 en verheugt zich sindsdien in een grote belangstelling. Tot lid van de vereninging worden toegelaten eigenaren van voertuigen van het merk AUDI en Auto Union veteranen als Horch, DKW, Wanderer en NSU, ongeacht type of bouwjaar.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 40,- per jaar en het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 7,–.

De AACN is zowel een club van autoliefhebbers als een gezelligheidsvereniging. Zij heeft tot doel om eigenaren van Audi’s en aanverwante merken bijelkaar te brengen, zowel letterlijk als figuurlijk. Zij doet dit door het uitgeven van een tweemaandelijks clubblad, door het organiseren van bijeenkomsten waar de auto centraal staat en het bemiddelen bij vraag en antwoord in zaken als herstelwerkzaamheden, onderdelenaan- en verkoop, technische informatie en allerhande documentatie.

Donateurs

Donateurs kunnen de club financieel steunen. Vanaf een jaarlijkse bijdrage van € 20,- ontvangen zij het clubblad en hebben zij toegang tot de evenementen.

Eens per jaar, in maart/mei houdt de AACN haar ledenvergadering waar de leden kunnen beslissen over alle aan de orde zijnde zaken. Meermalen per jaar worden er meetings gehouden. Doorgaans zijn deze op zondag en centraal in het land.