Gratis adverteren tot 1 april 2015

Gefeliciteerd!

Je hebt een mail ontvangen en bent uitgenodigd deel te nemen aan de MyOldtimer.nl actie: ‘Tot 1 april 2015 gratis adverteren’.

Tot 1 april 2015 kun je net zoveel oldtimer ‘Te-Koop’-advertenties plaatsen als je wilt. Of het nu gaat om oldtimervoertuigen of -onderdelen, beide zijn mogelijk. Je registreert jezelf hieronder en wij nemen contact op met je voor de verdere afhandeling.

Gratis service: wij plaatsen je advertenties

Gratis adverterenHeb je het te druk met andere dingen? MyOldtimer.nl is de enige oldtimersite waar je zónder meerkosten je oldtimeradvertenties kunt laten plaatsen. Onze advertentietarieven zijn de laagste in de markt en toch geven we nog extra gratis service aan onze klanten. Wij plaatsen je oldtimer ‘Te koop’-advertentie op MyOldtimer.nl zodat je er zelf geen extra werk aan hebt. Met je goedvinden nemen we jouw bestaande online informatie over en maken daar een goede verkoopadvertentie van.

Je betaalt niets voor deze extra service, maar je hebt wel alle voordelen. Het enige wat je betaalt is de normale advertentieprijs van een ‘Te koop’-advertentie. En tot 1 april 2015 is dat dus helemaal niets! Zero! Nada!

De perfecte doelgroep

De bezoekers van MyOldtimer.nl komen uit alle windstreken en zijn geïnteresseerd in het kopen en huren van oldtimers, in oldtimerinformatie en diensten van oldtimerspecialisten. Een betere doelgroep kun je je niet wensen.

Hoe werkt het?

Gebruik maken van deze gratis plaatsingsservice is eenvoudig. Je registreert je hieronder en wij nemen contact op met je voor de verdere afhandeling.