Blog Archives

Bardahl B2 Oil Treatment – 300 ml

Bardahl B2 Oil Treatment is een oliestabilisator en verdikker voor klassieker en oldtimer motoren met een hoge km-stand of een hoog olieverbruik. Zorgt ervoor dat de olie verdikt wordt, met als gevolg dat de olie beter afdicht bij de zuigers.
Het gevolg daarvan is dat de motor minder olie gaat verbruiken (door de betere afdichting) en door deze afdichting of opvulling eigenlijk, een betere compressie gaat geven.

U merkt dit in trekkracht en beter reageren op het gaspedaal.
Tevens zal de uitstoot van zwarte rook (zwart geeft olieverbruik aan) verminderen, omdat de olie minder kans gaat krijgen om naar de verbrandingskamers te sijpelen langs de zuigers.

Read more

Bardahl Classic Motor Oil SAE 15W50 – 5 liter

Een semi synthetische motorolie voor benzinemotoren na 1970.

Deze motorolie bevat minerale basisoliën waaraan hoogwaardige additieven zijn toegevoegd. Deze combinatie zorgt voor een maximale bescherming tegen slijtage, oxidatie en de vorming Black Sludge. Ontwikkeld om benzinemotoren (met of zonder compressor/turbo) te smeren bij zeer lage en zeer hoge omgevingstemperaturen.

Read more

Bardahl Fuel Injector Cleaner Concentrated – 500 ml

Bardahl Concentrated Fuel Injector Cleaner zorgt voor reiniging en bescherming van het complete injectiesysteem, verlaging van het brandstofverbruik, verbetering van acceleratie, verhoging van het smerend vermogen van de brandstof en verwijdering van water (condens) uit de brandstof, vermindering van het motorlawaai en vermindering van de uitlaatrook.

Read more

Bardahl versnellingsbakolie SAE140 GL3 Hypoid – 1 l

Bardahl Versnellingsbakolie SAE140 GL3 Hypoid bevat een minimum aan additivering en is daarmee volledig compatibel met brons, koper, messing en non-ferrometalen en geschikt voor afdichtingsmaterialen die toegepast werden in oldtimers.

Read more

Bardahl versnellingsbakolie SAE80 GL2 – 1 l

Bardahl versnellingsbakolie SAE80 GL2 is een 100% minerale single grade versnellingsbakolie & cardanolie.

Deze versnellingsbakolie heeft een minimum aan additivering en is daarmee volledig compatibel met brons, koper, messing en non-ferrometalen en geschikt voor afdichtingsmaterialen uit die tijd. De op klassiekers afgestemde viscositeit zorgt voor een constante smeerfilm onder extreme belastingen. Bevat een wrijvingsverminderaar.

Read more

Bardahl versnellingsbakolie SAE90 GL1 – 1l

Bardahl versnellingsbakolie SAE90 GL1 is een 100% minerale single grade versnellingsbakolie & cardanolie voor oldtimers.

Bardahl versnellingsbakolie SAE90 GL1 heeft een minimum aan additivering en is daarmee volledig compatibel met brons, koper, messing en non-ferrometalen en geschikt voor afdichtingsmaterialen uit die tijd. De op klassiekers afgestemde viscositeit zorgt voor een constante smeerfilm onder extreme belastingen. Bevat geen wrijvingsverminderaar.

Read more

Bardahl versnellingsbakolie SAE90 GL3 – 1 l

Bardahl versnellingsbakolie SAE90 GL3 is een 100% minerale single grade versnellingsbakolie & cardanolie voor versnellingsbakken en zwaarder belaste kroon- en pignonwielen van klassiekers.

Read more

Millers Oils versnellingsbakolie SAE90 GL1

Millers Oils versnellingsbakolie SAE90 GL1 is een op mineralen gebaseerde versnellingsbakolie en bevat geen toevoegingen voor extreme druk. Het is een hoogwaardig en geraffineerde basisolie met speciaal geselecteerde toevoegingen.

TOEPASSING GROENE KLASSIEKE TRANSMISSIEOLIE 90 GL1
Gebruik Millers groene klassieke transmissieolie 90 GL1 voor het smeren van versnellingsbakken die niet onder extreme druk hoeven te werken.

VOORDELEN
1. GL1 formule, specifiek voor vintage toepassingen.
3. Bevat toevoegingen om roestvorming te voorkomen.
2. Goede weerstand tegen oxidatie en verlengt de levensduur.

Read more