Uittip: grote oldtimerrit voor tractoren in Tielt-Winge, België

Alle tractorliefhebbers opgelet! Hou je van antiek, grote banden en krachtpatsers? Kom dan komend weekend, op zaterdag 29 augustus, naar Tielt-Winge in België. Op deze dag komt een grote groep oldtimertractoren bij elkaar bij Voeders Mellaerts in de Wingerstraat.

Het is wel vroeg opstaan, want al dit schoons kan al om 8 uur ‘s ochtends bewonderd worden. Vanaf 10 uur bertrekt de stoet voor een rondrit door het Hageland. Er staan twee ritten op het programma: een van de Wingerstraat in Tielt-Winge naar de Merenstraat in Aarschot en eentje van de Ruitershof in Aarschot terug naar de Wingerstraat.

Bekijk de ritten op Google Maps: rit 1 en rit 2.

Wil je meer informatie over de oldtimerrit voor tractoren in Tielt-Winge neem dan contact op met de organisatie via historischemachines.hageland@live.be of bel +32479 85 84 62.

Related Posts