Cabrio oldtimerwedstrijd: het dak gaat er af!

Het warme zonnetje op je hoofd… wapperende haren in de wind… dat is de charme van rijden in een cabrio oldtimer. En wat is nu het perfecte seizoen om onze prachtige bolides extra te laten stralen? Juist, de zomer!

Zon of geen zon, echte cabriorijders rijden door weer en wind met hun geliefde auto. Het dak kan natuurlijk altijd dicht!

Meedoen aan de oldtimerwedstrijd

Voor onze zomeractie zijn we op zoek naar cabrio’s van weleer! Ben jij de trotse bezitter van een Amerikaanse convertible of heb je bijvoorbeeld ooit een cabrio Kever mogen rondrijden? We zijn op zoek naar foto’s met beschrijving van de mooiste klassieke auto’s met open dak. Stuur deze foto in via Facebook. Alle verhalen en foto’s worden verzameld in een speciaal fotoalbum en de foto met de meeste likes wint een leuke en unieke prijs.

De cabrio oldtimerwedstrijd sluit op 31 juli 2015.

Wat kan ik winnen?

Als winnaar van de cabrio oldtimerwedstrijd ontvang je een foto naar keuze op canvas van Canvas Company. Je kunt kiezen uit twee formaten: 20×20 cm en 20×30 cm.

Related Posts