Vaderdag 2015: de leukste oldtimerevenementen

Er komt weer een typisch nat Nederlands weekend aan, maar echte oldtimerliefhebbers laten zich niet tegenhouden door een beetje water. Speciaal voor het vaderdagweekend heeft MyOldtimer.nl de leukste oldtimerevenementen geselecteerd in Nederland en België. Veel oldtimerplezier!

Overijssel

Oldtimershow Losser

Vaders opgelet! Komende zondag herleven oude tijden weer tijdens de Oldtimershow Losser met tractoren, auto’s, vrachtwagens, motorfietsen, bromfietsen en solexen, en stationaire motoren. Maar er is meer: een onderdelenmarkt, miniaturen, literatuur en oude ambachten. Kom allen van 10.00 tot 17.00 uur naar Losser!

Flevoland

Nationale Oldtimerdag – Lelystad

Nationale Oldtimerdag LelystadEen ritje naar Lelystad brengt je naar het jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen: de Nationale Oldtimerdag. Ieder jaar weten ruim 400 vintage, veteran en classic cars de weg naar Flevoland te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk.

Noord-Brabant

Maai- & Hooievenement – Moerstraten

Een wel heel speciaal evenement op vaderdag: het 4e Maai- & Hooievenement. Tijdens deze dag zijn er oude tractoren, werktuigen en ambachten te bewonderen. Er is meer: grasmaaien, gras schudden, harken en hooi persen. Dus als je meer wilt weten over maaien en hooien, kom langs!

Classic Car Event – Bakel

Nog meer fun op vaderdag: de Bakelse Mini Club organiseert op zondag een evenement in het centrum van Bakel voor klassieke auto’s. De mooie auto’s zijn te bezichtigen van 10.00 tot 17.00 uur. Het event is helemaal gratis!

Nationale Cabriodag – Boxtel

Nationale CabriodagOp zondag 21 juni vindt de tweede editie van het evenement Nationale Cabriodag plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park Festivals en is gericht op de liefhebbers en/of eigenaren van klassieke of exclusieve cabrio’s. Op de locatie van Classic Park kun je genieten van vele cabrio’s in alle uitvoeringen.

Limburg

Heëlesj AutoSjtuute – Heerlen

In het centrum van Heerlen komen op 21 juni meer dan 300 oldtimers samen tijdens het Heëlesj AutoSjtuute. Je mag genieten van alles wat met auto’ te maken heeft, van oldtimer tot rallyauto. Ook zijn er routes uitgezet en kun je genieten van Heerlen en omgeving.

België

American Wheels Festival – Zoutleeuw

American Wheels FestivalHet American Wheels Festival is een geweldige dag voor alle Amerikaanse voertuigen. Oud, nieuw, alles met wielen en Amerikaans is te bewonderen deze dag. Ook is er live muziek en gezellige standjes. De entree is gratis.

Oldtimer brommerbeurs – Turnhout

In Turnhout vindt op 21 juni de 20e oldtimer brommerbeurs plaats. Prachtige oude brommers, veel onderdelen en nog meer gezelligheid. De entree bedraagt 3 euro per persoon.

Related Posts