Tulpenrallye van start: volg deelnemers via app

De 62e International Historic Tulpenrallye is gisteren, maandag 11 mei 2015, van start gegaan. Onder het genot van een heerlijk warm zonnetje zijn de 230 equipes vertrokken vanuit Saint-Vincent in het noorden van Italië.

Tulpenrallye

Tijdens ‘de Tulp’ gaan deelnemers in equipes een sportieve en uitdagende strijd aan in verschillende klassen om de juiste routes en controles op tijd te vinden en de correcte passeertijden bij de tijdcontroles te laten noteren. Na afloop van elke etappe is er natuurlijk tijd voor ontspanning en netwerken op de unieke lunchlocaties en de fraaie finishplaatsen.

Bekijk hier alvast de eerste sfeerimpressie.

Download de gratis app

Wil je de deelnemers van de Tulpenrallye volgen? Er is een nieuwe en unieke app op de markt gebracht voor zowel Android als iOS. De app is een fotoportal waar elke dag professionele actiefoto’s te bekijken zijn zodat ook de achterblijvers kunnen meegenieten van de rallye. De foto’s zijn eenvoudig terug te vinden op basis van het startnummer.

Download en ontvang alle relevante informatie over de Tulpenrallye 2015. Zowel voor de deelnemer als voor het thuisfront een mooie App.

Op zaterdag 16 mei finisht de Tulpenrallye traditioneel op de boulevard van Noordwijk aan Zee, waar AutoVisie een Cars and Coffee georganiseerd heeft.

Related Posts