Rolls Royce beschadigd rode Ferrari Dino

Tijdens de Techno Classica, de grootste klassiekerbeurs van Europa, wordt er elk jaar een Concours d’Elégance georganiseerd: een parade van de mooiste wagens.

Winnaar Techno Classica FerrariOranje Ferrari Dino winnaar

Afgelopen weekend heeft de oranje Ferrari Dino 246 GT van een autobedrijf in de provincie Gelderland de eerste prijs gewonnen op de beurs in de klasse oldtimers van 1971 tot 1984. Een unieke auto in onberispelijke conditie!

Rolls Royce raakt Ferrari

Iets verderop op dezelfde beurs stond een Rolls Royce die op onfortuinlijke wijze richting een andere Ferrari Dino van het bedrijf reed.

Volgens geruchten zou de chauffeur het rem- en gaspedaal verwisseld hebben… De zwarte Rolls heeft een aardig stukje gerold en niet alleen een rode Ferrari flink van zijn plek geduwd, maar ook een Mercedes-Benz Pagode aangetikt.

Hieronder zie je de Rolls Royce rechtsonder op de foto staan naast de man met het blauwe hemd. Daarna is ie pardoes tegen de stand van Great Cars gereden waarna ie tot stilstand kwam tegen enkele oldtimers van het Gelderse bedrijf. De winnende Ferrari Dino was niet bij dit voorval betrokken.

Rolls Royce rijdt tegen Ferrari Techno Classica

Rolls Royce kust Ferrari Techno Classica

Related Posts