Koningsdag oldtimerwedstrijd: ‘klassiekers met een koninklijk tintje’

Volgende week is het weer zo ver: Nederland hult zich in oranje om uitbundig de verjaardag van onze koning te vieren. Natuurlijk doet MyOldtimer.nl mee dit jaar en organiseren we de Koningsdag oldtimerwedstrijd.

Meedoen aan de oldtimerwedstrijd

Rij jij rond in een oranje klassieker? Heb je een zelfde type oldtimer in de garage staan als een van de wagens uit het voormalige wagenpark van de koninklijke familie? Wie weet vervoer je mensen met een heuse koets? Of misschien versier jij elk jaar jouw klassieker tot in de puntjes voor onze nationale dag? Stuur een foto van jouw oldtimer met koninklijk tintje in via Facebook. Alle verhalen en foto’s worden verzameld en de origineelste inzending wint een unieke prijs.

Wat kan ik winnen?

Unieke klassiekers mogen gezien worden! Doe dus mee aan deze leuke Koningsdag oldtimerwedstrijd en maak kans op een gepersonaliseerde canvas van Canvas Company met jouw eigen auto er op!

De restauratie van deze prachtige oranje BMW 2002 uit 1974 kun je volgen via de website: bmw2002restauratie.blogspot.fr.