Jouw oldtimer in een Nederlandse film?

Jouw oldtimer in een Nederlandse film? Nynke zoekt een oldtimer uit 1950-1960, die (nog) niet volledig gerestaureerd is voor in opname van een Nederlandse film van Thomas Acda.

De oldtimer mag best wat gebruikssporen hebben en het zou het mooiste zijn wanneer deze niet geheel soepel loopt. De auto moet nog wel kunnen rijden, maar hoeft dus niet ontzettend soepel te klinken.

Nynke: “Er zullen drie mensen in de auto komen te zitten, dus het zou gaan om een vierpersoons wagen. We proberen in eerste instantie zoveel mogelijk modellen te bekijken en hierna pas te oordelen of het binnen de sfeer van de film past. De kleur maakt in principe niet uit, maar liever geen wit.”

Het is dus voor een scene in de Telefilm Mooi (regie Thomas Acda), die in 2016 uitgebracht gaat worden. De hoofdrolspelers zullen een heel klein stukje in de auto gaan rijden in de buurt van Maastricht. De straat zal worden afgesloten en er zal niks gevaarlijks met de auto uitgehaald worden. Bovendien is de auto op de set verzekerd. Het liefst zoeken we iemand die in de buurt van Maastricht woont, aangezien we hier de scene gaan opnemen.

De opname staat gepland op 18 mei 2015, in de avond. De exacte tijden staan nog niet vast, maar volgen later.

Ik hoop dat iemand net zo enthousiast is als wij en het leuk vind om ons te helpen met het maken van deze film en natuurlijk op de set mag komen kijken. Bij interesse graag even een berciht plaatsen hier.

Alvast bedankt voor de goede hulp!

Related Posts