Oldtimerbeurs Genk was een absoluut succes

Afgelopen weekend de Oldtimerbeurs te Genk (B) voor de eerste keer meegemaakt. Best wel een hoop werk en vooral geduld zo’n beurs. De ontzettend leuke positieve reacties op de Opel Kapitan maken het geheel tot een absoluut succes.

Pure nostalgie

“Bij inkom in de hal zag ik ‘m al staan he. Ik heb bijna gerend zulle. Ik was zes jaar toen ik in dezelfde Opel Kapitan met mijn vader meeging. Op de hoedenplank wel te verstaan, want er moesten nog veel meer mensen mee. Wat een ervaring!”

“En wat leuk om dezelfde Opel Kapitan nu weer in het echt te zien,te voelen, te ruiken, de deuren te openen, te voelen aan die hoedenplank en me realiseren dat die eigenlijk best wel groot is.”

“Mijne leraar heeft zo een automobiel gehad. Ene Opel Kapitan. Schone voiture!”

Opel Kapitan huren

En het mooie is: deze wonderschone Opel Kapitan, of Kapitein zoals we deze oldtimer vaak noemen in Nederland, is te huur! Met en zonder chauffeur, voor slechts € 50,- per uur.

U zegt waar u de Kapitan wilt hebben en wij rijden haar daar naar toe. Dan laat u zich rijden of u rijdt zelf gedurende de tijd die u wenst. En daarna rijden we haar weer netjes terug naar haar warme bedje…

Kijk hier voor meer informatie over het huren van de Opel Kapitan.

Met dank aan onze buren voor een leerzaam en geduldig weekend!

Bumperworld Roestvrijstalen bumpers

Alexander Tools

 

Related Posts