‘t Was weer gezellig!

Zo’n 40 bezoekers waren bij de maandelijkse oldtimervriendenmeeting in ‘t Berghoes in Mariahoop. Deze keer met een onvervalste echte ruil- en verkoopbeurs van alles en nog wat. In de dakloze binnentuin, die dus eigenlijk dan een buitentuin is, stonden de spullen uitgestald.

Bier of ander spul

Veel van de ingebrachte spullen vonden een nieuwe eigenaar. Door spullen te ruilen tegen een glas lekker bier of een aantrekkelijk artikel. Zo wisselden o.a. een brommermotor van eigenaar, maar ook een set losse koplampen, wieldeksels, boeken en andere oldtimerspullen.

Karmann Ghia

Naast de kleiner spullen, waaronder ook een heuse antieke poppenwagen, werden zelfs fietsen en een Volkswagen Karmann Ghia aangeboden. Een leuk restauratieproject voor de liefhebber. Zo zie je maar dat er altijd leuke verrassingen zijn tijdens zo’n bijeenkomst.

Volgende meeting

En het leuke hieraan is dat de bezoekers nog meer met elkaar in gesprek gaan en de volgende meeting zelf ook weer spullen meebrengen. Dus je weet nooit wat er op de volgende bijeenkomst op 15 april a.s. wordt aangeboden. Reden te meer om ook dan weer van de partij te zijn.

Met dank aan alle aanwezigen voor de gezellige avond.

t Berghoes oldtimervriendent Berghoes oldtimervrienden