Oldtimervrienden ‘t Berghoes

Elke derde woensdag is het weer raak. ‘Dan komen de oldtimervrienden ‘t Berghoes bij elkaar voor de maandelijkse meeting. In Vandaag, woensdag 18 maart 2015, staat in het teken van weggeven, ruilen en verkopen. De bezoekers brengen hun oldtimerspullen mee die ze kwijt willen. Mogelijk dat iemand anders daar weer blij mee gemaakt kan worden.

‘t Berghoes

Eetcafé & Restaurant ‘t Berghoes is de locatie waar deze gezellgheid zich allemaal afspeelt. Veel bezoekers komen ook met hun oldtimer naar deze meeting van oldtimerliefhebbers. vanaf 18:00 wordt er gegeten, gedronken en gepraat. Fascinerend om te zien dat er elke keer weer geweldige en leuke verhalen over de tafel gaan. En er wordt uiteraard veel gelachen.

MyOldtimer.nl

Deze avond geeft MyOldtimer.nl een korte presentatie van de website www.myoldtimer.nl. Hoe plaatst men eenvoudig gratis oldtimer te koop en oldtimer te huur advertenties en hoe zoek je snel de oldtimers van je keuze. Voor leden van de MyOldtimerClub is een speciaal gedeelte gereserveerd. Partners van de MyOldtimerClub geven de leden van de MyOldtimerClub hoge kortingen.

Oldtimer te huur

MyOldtimer.nl heeft een mooie witte 4 deurs Opel Kapitan (Opel Kaptein) uit 1964 te huur. Er zijn vaak speciale actieprijzen waarmee je voor slechts € 50,- per uur deze Opel Kapitan kunt huren. Voor meer informatie klik hier de link naar de Opel Kapitan te huur.

Related Posts