Gio Adviesgroep verhuisd

Gio Adviesgroep, bekend van onder andere oldtimerverzekeringen, verhuisd per 9 maart 2015 naar een nieuwe locatie. Naast de verhuizing zijn nog een aantal andere wijzigingen van kracht.

Vanaf 1 april 2015 worden de premies door Gio Adviesgroep zelf geïncasseerd. Klanten zullen daar verder niets van merken, maar Gio Adviesgroep krijgt hiermee wel meer overzicht en controle over het totaalpakket. Daarmee kunnen ze deklanten nog beter van dienst zijn.

Gio Adviesgroep bracht de verzekeringen onder bij Nedasco. Dat verandert per 1 april 2015. Vanaf die datum ontvangen klanten de polis van Honestas assuradeuren. Het verzekeringsbedrijf in ‘eigen huis’, met volmachten van grote verzekeraars als Allianz, Bovémij, Delta Lloyd en Europeesche Verzekeringen.

Gio Adviesgroep vergroot hiermee haar service. In geval van schade meldt u deze rechtstreeks bij hen en zij handelen deze persoonlijk voor u af. Volgens Gio Adviesgroep kunt u hierdoor rekenen op een snelle uitbetaling van uw schade.

Related Posts