OSL Nachtrit start het nieuwe seizoen

Vele oldtimerliefhebbers kijken uit naar volgende week. Dan start het door de overheid kunstmatig gecreëerde seizoen waarin liefhebbers van klassiekers en oldtimers met een leeftijd tussen pakweg 28 en 40 jaar weer met hun passie de openbare weg op mogen zonder hiervoor bekeurd te worden.

Om dit toch wel heugelijke moment te vieren heeft Jeroen Halmans van Oldtimerstalling Limburg een wat ons betreft geweldig idee gelanceerd: de OSL Nachtrit.

Op de eerste minuut van 1 maart 2015 wordt het startsein gegeven voor deze unieke rit in het donker. Het wordt een zeer gezellige en unieke belevenis.

Voor de arm van de wet die nog een paar extra euro’s zou willen vangen van de oldtimer gedupeerden hebben we slecht nieuws. Het heeft geen zin te gaan posten bij de toegangswegen naar Elsloo vóór middernacht, want Jeroen heeft ook een tweede start voorzien om 0:45 uur. Dan heb je dus ruim de tijd om zonder extra bekeuring toch deel te nemen aan deze geweldige nachtrit.

Startlocatie 00:01 uur te Elsloo, na aanmelding ontvang je de exacte locatie per e-mail.

Let op: om overlast voor omwonenden in de nacht te voorkomen is de startlocatie NIET de Oldtimerstalling Limburg maar een andere locatie!

Voor aanmelden voor de OSL Nachtrit stuur even een mailtje naar jeroen@oldtimerstallinglimburg.nl