Nationale Oldtimerdag 2015 in teken van 70 jaar bevrijding

Dit jaar staat de 31e Nationale Oldtimerdag in het teken van hoogtepunten uit de Britse Autogeschiedenis. De verjaardagen van de Britse merken Bentley en Jaguar en 70 jaar bevrijding.

Parade van legervoertuigen

70 jaar na dato zullen we weer indrukwekkende legervoertuigen zien zoals de Lagonda LG6 waarmee veldmaarschalk Montgomery in september 1945 zijn Victory Parade door Amsterdam maakte. Met medewerking van Keep Them Rolling, een vereniging met als doel het in stand houden van een ‘rijdend museum’ van militaire voer-, vaar en of vliegtuigen die in de tweede wereldoorlog gebruikt zijn, zullen er prachtige voertuigen tentoongesteld gaan worden tijdens de Nationale Oldtimerdag.

Nieuw onderdeel: ‘Barnfind’

In 2015 wordt een nieuw onderdeel in het programma geïntroduceerd: ‘Barnfind’. Volg hier als autoliefhebber het proces van roestbak naar pronstuk en zie een ware gedaanteverwisseling van schuurvondst (barnfind) tot topmobiel!

Nationale Oldtimerdag

Deze 31e editie van de Nationale Oldtimerdag zal op zondag 21 juni, de derde zondag van juni, worden gehouden aan de Bataviaboulevard van de Flevolandse hoofdstad Lelystad. Kom tussen 9.00 en 17.00 uur langs en bewonder de rijdende collectie van exclusieve, vaak zeer zeldzame historische automobielen, die prachtig gerestaureerd zijn en zo opgesteld worden dat de bezoekers ze van dichtbij kunnen bewonderen.

Gratis deelname en gratis entree

Net als voorgaande jaren is deze internationale oldtimerdag gratis voor alle bezoekers. Ook deelnemers kunnen gratis inschrijven. Allemaal dankzij nationale en internationale sponsoren!

Deelnemen aan de Nationale Oldtimerdag? Schrijf je snel in via de website of neem contact op met het secretariaat en bel 0320-233014.

Related Posts