Valentijn oldtimerwedstrijd: ‘oude liefde roest niet’

Een deukje hier, een krasje daar, een roestplekje meer of minder, of helemaal picobello in orde. Gaat het om onze geliefde oldtimer dan kijken we allemaal door een roze bril. En wat is er nou leuker dan jouw grootste liefde van blik te delen met anderen? Doe mee met de Valentijn oldtimerwedstrijd: ‘oude liefde roest niet’.

Meedoen aan de oldtimerwedstrijd

Ben je getrouwd in een oldtimer? Heb je je eerste liefje opgehaald in een, nu, klassieke wagen? Hangt er een loeigroot schilderij in de woonkamer? Of heb je je liefde voor je auto laten vastleggen in een tatoeage? Stuur jouw liefdesverhaal in met een mooie foto via Facebook. Alle verhalen en foto’s worden verzameld en de origineelste inzending wint een unieke prijs.

Wat kan ik winnen?

Wie kent niet het bekende spreekwoord ‘De liefde van een man gaat door de maag’? Doe mee aan deze leuke Valentijn-wedstrijd en maak kans op een gepersonaliseerde chocoladereep van ChocanSweets – My Dream Car met jouw grootste liefde er op!

ChocanSweets

Related Posts