Van Chili naar New York op een oldtimermotor

Je bent motorgek of je bent het niet. 25.000 kilometer cruisen op een oldtimermotor door 13 verschillende landen op zoek naar wereldverbeterende projecten. Van Chili naar Times Square in New York: het Connecting Las Americas-project van Max Wohlgemuth Kitslaar.

Moto Guzzi uit 1976

Max komt uit Amsterdam, 31 jaar oud, en gaat op 1 maart 2015 van start met zijn bewonderenswaardige project. Zes maanden lang reist hij door Zuid-Amerika met zijn oldtimermotor Moto Guzzi uit 1976 om uiteindelijk te finishen in the Big Apple.

Goede doelen

Het doel van Max? Zoeken naar lokale projecten die de wereld een stukje mooier maken en mensen ontmoeten via social media. Eerdere projecten die Max heeft uitgevoerd zijn bijvoorbeeld het inzamelen van Sinterklaas-knuffels voor de Voedselbank. Door middel van social media wist hij niet een, maar drie voedselbanken te helpen! Dergelijke projecten wil Max ook starten in de 13 landen van zijn grote Connecting Las Americas-project. Volgende week gaat zijn prachtige Moto Guzzi uit 1976 op de boot en zal deze verscheept worden vanuit Rotterdam naar Chili.

Volg Max op zijn reis

Door middel van crowdfunding heeft Max al bijn 3000 euro opgehaald om dit prachtige project te financieren. Doneer je 10 euro voor zijn ontbijt? Dan tagt Max je in een van zijn foto’s op Instagram. Een ansichtkaartje uit Zuid-Amerika kost je 50 euro en voor 250 euro en meer plaats ie je bedrijfslogo op zijn website. Volgens Max gaat het dan ook een groot social media-spektakel worden en zal iedereen op de hoogte blijven van zijn reis. Wil je Max ook blijven volgen? Kijk dan even op zijn website.

Het team van MyOldtimer.nl wenst Max veel succes!