Krachtpatser: gele Buick GS 455 Stage 1 uit 1972

Wat een krachtpatser deze gele BuiCk GS 455 Stage 1. Een must have voor iedereen die van muscle cars houdt!

De Buick Gran Sport (GS) werd geboren in 1965, net zoals vele muscle cars deden toentertijd, als een optie op een bestaand model. Na jaren van perfecte tuning werd de Buick GS een van de meest gewaardeerde muscle cars allertijden.

Te koop: Buick GS 455 Stage 1

Van de Buick GS 455 Stage 1 hardtop uit 1972 zijn er zo’n 8000 van de band gerold. Een daarvan is dit prachtige body off gerestaureerd en gemodificeerd exemplaar. Een grommende 7,4L V8 motor, een paar glimmende chromen bumpers en Verder Cragar Wheels onder de auto. Met een flink vermogen van 450pk en een geweldige accelaratie rijd je iedereen weg bij het verkeerslicht. Luister zelf even naar het heerlijke geluid van deze V8 motor:

Skai-lederen interieur

Het interieur doet zeker niet onder voor de stoere buitenkant. Het dashboard is voorzien van een toerenteller, en een temperatuur- en oliedrukmeter. De bediening van de automatische transmissie geschiedt via een column shifter en de Buick GS 455 Stage 1 beschikt ook nog over een vintage radio/cassette met twee speakers in de hoedenplank en een in de voorruit geïntegreerde antenne. De wit skai-lederen bekleding maakt deze muscle car helemaal af.

Te koop of inruilen

Wil jij een ritje maken in deze Buick GS 455 Stage 1 uit 1972? Dat kan! Hij is namelijk te koop. Ook inruilen behoort tot de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie en om contact op te nemen met de verkoper.