Brusselse editie van InterClassics & TopMobiel

Ben je dit weekend verhinderd om naar InterClassics & TopMobiel 2015 in Maastricht te gaan? Niet getreurd! Europa’s meest gerenommeerde klassiekerbeurs breidt uit met een Brusselse editie.

InterClassics Brussels

Op 6, 7 en 8 november 2015 gaat de eerste Belgische editie van InterClassics en TopMobiel plaatsvinden in Brussels Expo. In samenwerking met Brussels Expo werkt MECC Maastricht aan de organisatie van InterClassics Brussels vol met ronkende motoren en glimmend koetswerk.

Volgens Erik Panis, Business Unit Manager Automotive van MECC Maastricht, blijft ook deze Belgische editie trouw aan het huidige concept. Blinkend chroom, exceptionele bolides en de nodige aandacht voor aankleding en optimale presentatie. Het hoofdthema van InterClassics Brussels 2015 is Bugatti.

InterClassics Brussels

Voor elke klassieke autoliefhebber

Naast imposante klassiekers zullen er ook automobilia, onderdelen en gerelateerde artikelen te koop worden aangeboden door verschillende standhouders. aan te bieden. Volgens Panis een beurs voor elke klassieke autoliefhebber. ‘Zowel voor de potentiële koper, hobbyist als de liefhebber die een gezellig dagje uit wil.’

Deelnemen als standhouder

Wil je deelnemen aan InterClassics Brussels? Schrijf je dan voor 1 maart 2015 in en profiteer van het voorinschrijftarief. Kijk voor meer informatie op de website van InterClassics Brussels.

Meer informatie

Wil je meer weten over InterClassics Brussels, heb je vragen over toegangsprijzen of wil je je aanmelden als standhouder? Klik hier: www.interclassicsbrussels.be.

Related Posts