De beroemde muscle cars van Ted Vernon

Miami: de stad van zien en gezien worden. De stad van tropische en zonovergoten stranden, het exotische nachtleven en… de muscle cars van Ted Vernon!

Muscle cars

Een Pontiac GTO, Ford Thunderbolt en een Oldsmobile 442, drie prachtige voorbeelden van heuse muscle cars. Auto’s die gericht zijn op prestaties met een giga cilinderinhoud uit de jaren ’40 tot ’70. Dat soort auto’s vind je bij Ted Vernon Specialty Automobiles in Miami, Florida. Voertuigen met dikke V-8 motoren, gigantische banden, verchroomde velgen, een dubbele uitlaat, racing stripes of vlammen en snelheid. Veel snelheid.

Ted Vernon

Ford Torino muscle carEen van de meest bekende autohandelaren in Florida en daarbuiten is Ted Vernon. Een kleine handelaar met muscles een grote snor. De afgelopen 35 jaar runt de eigenaar zijn Ted Vernon Specialty Automobiles. Hij handelt in klassieke auto’s, trucks en motoren en rekent wereldsterren, professionele atleten en zelfs prinsen uit Saoedi-Arabië, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten tot zijn klanten.

South Beach Classics

Naast auto’s verkopen is acteren een van Ted Vernon’s passies. Zijn realityshow ‘South Beach Classics’ werd uitgezonden op Discovery Channel en laat de autocultuur in Miami zien door de ogen van Ted en zijn vrouw Robin. Een kleurrijke show vol glamour waar de meest unieke oldtimers ter wereld worden gekocht, verkocht en verhandeld aan de meest uitgesproken personen en sterren.

Stedentrip naar Miami

Plan je een bezoekje aan Miami? Bewonder dan vooral ook de echte Amerikaanse oldtimers van Vernon en laat je betoveren door zijn uitstekende verkoopkwaliteiten. Wie weet kom je thuis met een unieke muscle car…