Buick Riviera (Hans Kooijman)

Ik ben inmiddels al 23 jaar getrouwd, mocht toen de prachtige Buick Riviera boattail lenen van een oom van mijn vrouw. Heb altijd met een gekke bek tegen hem gezegd als je de wagen weg doet, is hij van mij. Deze Buick kocht hij in 1990 van 1e eigenaar in Houston USA ik ben er in getrouwd in 1991 en de auto is om financiële redenen in 1992 op stal gestaan. Is vervolgens ( vergeten) en heeft tot negen jaar geleden stil gestaan, tijden een kerstdiner hoorde ik dat de auto verkocht eerst, heb toen boos gebeld van. Joh das mijn auto, de handelaar had hem nog niet gezien, ik bood hem 750 winst en heb de auto blind gekocht. Nu negen jaar verder heb ik hem nog steeds en hoop dat mijn kinderen hem ook. Als Trouw-site zullen gaan gebruiken, hoe apart is dat, zal hem ook vast niet verkopen deze originele niet versleutelde prachtige 7,5 liter V 8 van inmiddels 41 jaren oud met pad origineel 70 duizend mijlen op de klok

Related Posts