Vrijdag kijkdag: online veiling bijzondere collectie Amerikanen

Ben je nog op zoek naar een leuke oldtimer? Een cadeautje voor iemand? Of wil je je eigen collectie uitbreiden? Een bijzondere collectie Amerikaanse oldtimers uit de jaren ’50 en ’60 wordt op 22 december online geveild. Behalve de Amerikanen zijn er ook een Porsche, een Rolls Royce, een Mercedes-Benz en een DAF onderdeel van de collectie.

Oldtimers kijken

‘Eerst kijken, dan kopen’ luidt het bekende devies. Komende vrijdag en zaterdag, 19 en 20 december, wordt er een kijkdag georganiseerd. Of je nou een kleine of een wat grotere beurs hebt, er is voor elk wat wils.

De meest populaire oldtimer tot nu toe is de Mercedes Benz cabrio 190 SL uit 1960. Met prachtige rood leren bekleding. De teller staat al op € 48.000!

Witte DAF voor weinig

In de categorie ‘Prachtige rode bekleding voor net iets minder’, hebben ze ook nog een andere leuke oldtimer in de aanbieding. Deze witte DAF uit 1965 met gave rode bekleding. Leuk detail: automatische versnellingsbak. Handig voor in de file! Er is nog niet op geboden en het startbod ligt op € 2000, dus bieden maar!

Daf 1965 Troostwijk Veiling Culemborg

De online veiling wordt georganiseerd door Troostwijk Veilingen. Volgens Frank Adam, directeur van het veilinghuis, wil de eigenaar af van zijn uit de hand gelopen hobby. “Zijn kinderen hebben geen belangstelling voor de collectie.” Jammer! Maar een geluk voor de echte oldtimerliefhebber.

Online veiling en kijkdag

Bekijk de veiling online of kom naar de kijkdag op vrijdag 19 december of zaterdag 20 december van 10.00 uur tot en met 16.00 uur. Bezoekers kunnen terecht Plantijnweg 229, 4101 BC in Culemborg. De sluitdatum is 22 december 2014 vanaf 14.00 uur. De collectie is ook virtueel te bekijken.

Related Posts