Opel Olympia Rekord

De Opel Olympia Rekord was een veel gebruikte auto in het verleden, ook in Nederland. Help ons het Nederlandse culturele erfgoed te beschrijven en te delen. Heb je oude foto’s en/of verhalen over oldtimers? In welke oldtimer heb je zelf vroeger gereden. Welke oldtimers reden je ouders of andere familieleden en bekenden? Stuur al je herinneringen aan deze vervlogen tijden naar ons contactadres en wij maken daar mooie beeldverhalen van die je kunt delen met je vrienden.

Related Posts

 • Robert

  Mijn vader reed eenzelfde auto maar dan de bestelvariant (‘Caravan”) en heeft deze tot 1969 gereden. Vele vakanties tot in Italie toe met 5 kinderen en 2 volwassenen mee gereden.
  Daarna heeft hij in 1969 een Opel Record 1900 coupe gereden, maar nadat na 3 maanden (nieuw gekocht) de aanhanger de motorkap beschadigd had heeft hij deze weer ingeruild voor een heuse Opel Manta 1e type.
  Heb zelf ook oldtimer tic (Mercedes Benz – w115 220d uit 1972, Daf 31 bestel uit 1964 en een Daf 600 -1e type ‘met de oortjes’ uit 1960 en een daf 33 uit 1969)

  • John

   Hallo Robert,

   zo’n ‘Caravan’ dat lijkt me ook wel iets om mee te rijden. Zou er graag een vinden ergens. Als je het leuk vindt kunnen we hier op https://www.myoldtimer.nl/oldtimer-herinnering/ een paar foto’s en je berichtje plaatsen. We zien je reactie tegemoet.

   Groeten,

   john raven
   MyOldtimer.nl