Individuele rechtzaak vrijstelling oldtimer verloren

Een oldtimerbezitter uit Limburg heeft zelfstandig een rechtzaak aangespannen tegen de Belastingdienst om de MRB-regeling aan te vechten. De rechter heeft de oldtimerliefhebber in het ongelijk gesteld en de MRB-regels blijven dus gehandhaafd.

Nadelige gevolgen

Deze actie van de uit Limburg afkomstige man kan wel eens nadelige gevolgen hebben voor Stichting Autobelangen en Wouter van Embden. Zoals Wouter zelf al aangeeft: “Als de man in kwestie zijn zaak zou verliezen, zou dit invloed kunnen hebben op de uitkomst van onze vijf proefprocedures en daarmee zouden alle oldtimerbezitters in Nederland gedupeerd kunnen worden.”

Vrijstelling oldtimer

De vijf proefprocedures van Stichting Autobelangen zijn nog steeds in volle gang. Voorlopig staan alle oldtimers die gebruikmaken van de oldtimerregeling in de stalling. Drie maanden rijverbod op de openbare weg. Een individu uit Limburg heeft hier helaas niets aan kunnen veranderen. Laten we van harte hopen dat het team van Wouter aan het langste eind gaat trekken volgend jaar.

Related Posts