Cadeautip: foto op canvas met 35% korting

Ben je op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? In samenwerking met Canvas Company geven we je maar liefst 35% korting op een foto op canvas. Hang je eigen oldtimer aan de muur of doe ‘m iemand cadeau.

Foto op canvas

Foto op canvasEenvoudig je mooiste foto op canvas laten afdrukken? Via de MyOldtimerClub kun je al vanaf € 3,90 een een foto op canvas bestellen. Het werkt heel simpel: upload je foto, voeg een bewerking toe als je wilt en laat je mooiste herrinnering afdrukken op canvas.

Bewerken

Je foto in zwart-wit of een sepia-kleur? Of heb je een foto met een bepaald kleuraccent en wil je deze nog meer accentueren? Canvas Company biedt verschillende opties aan waarvan de meeste nog gratis zijn ook.

Foto op hout

Foto op houtGeef je foto een rustieke uitstraling en laat ‘m afdrukken op echt hout! Ideaal voor in de garage en we geven je graag 25% korting. Je hebt al een foto op hout vanaf € 8,20. De foto op houtproducten zijn te bestellen via FotoOpHout.nl, onderdeel van Canvas Company.

Ontvang een kortingscode

Als je lid wordt van de MyOldtimerClub profiteer je direct van korting op foto’s op canvas of hout. Meld je gratis aan en ontvang de kortingscode in je -email.