Veiling in Helmond: 6 antieke Volvo oldtimers

Op 13 december wordt er een veiling georganiseerd in Helmond waarbij de schuurvondst van Eric Eijgelsheim zal worden geveild door Wim’s Classics.

Een van de meest unieke barn finds ooit in Nederland: tussen de weilanden, aan een uitmonding van de Maas in Brabant, stonden zes bijzondere Volvo’s uit de jaren ’50 en ’60. Vijf Volvo’s zijn originele Nederlandse auto’s met zogenaamde slapende kentekenpapieren. Sommige overschrijvingsbewijzen zijn zelfs nog handgeschreven. De zesde klassieker komt uit Zweden.

Welke Volvo oldtimers worden geveild?

  • Volvo Duett 445 uit de jaren ’50
  • Volvo PV444 katterug
  • Volvo PV544 katterug sport met dubbele carburateur
  • Volvo Duett P210 bedrijfsuitvoering
  • Open Volvo Duett P210
  • Volvo 145 Express

Klik hier voor de foto’s.

 

Hapjes en drankjes

Tijdens de veiling worden er lekkere versnaperingen geserveerd en staat er natuurlijk een drankje klaar. Wil je ook komen kijken? Meld je dan vantevoren even aan in verband met de te verwachten stormloop.

Aanmelden

De veiling van Volvo oldtimers vindt plaats op zaterdag 13 december 2014 op de Korte Venstraat 6-a in Helmond. Aanmelden kan via 06 53175422 of 0492-544468. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om te komen kijken en de veiling start om 12.00 uur.

Related Posts