Persoonlijke uitvaart: laatste reis in een oldtimer

Velen van ons proberen het zo lang mogelijk uit te stellen: je eigen uitvaart. Tegelijkertijd willen ook steeds meer mensen die laatste reis maken in het teken van de activiteiten in hun leven. Helemaal in de stijl die bij jou als persoon past.

Uitvaart in een oldtimer

Als oldtimerliefhebber kun je je laatste reis maken in een klassieke auto. Bij een waardig en passend afscheid kan namelijk ook met deze wens rekening gehouden worden. Niels Bakker is zo’n eigentijdse ondernemer die dit mogelijk maakt.

Persoonlijke details

Met zijn uitvaartonderneming Niels! regelt hij een oldtimeruitvaart tot in de puntjes. Niet standaard, maar juist persoonlijke details spelen daarin een grote rol. Hoe leefde de overledene, welke hobby’s had hij of zij en wat vond hij of zij belangrijk in het leven. Elk mens is uniek en verdient een uitvaart die bij de persoon past.

Rouwvervoer

Als de overledene of de nabestaanden een oldtimer als rouwvervoer wensen dan kan dat uitstekend. Of het nou gaat om een klassieke auto, een motor met zijspan of zelfs een truck. Door goede samenwerking tussen uitvaartondernemers zijn dergelijke oldtimers meestal goed beschikbaar.

Ben je uitvaartondernemer en gebruik je oldtimers of heb je oldtimers die voor een uitvaart ingezet kunnen worden? Geef ons dan even een reactie. Of vermeld je bedrijf in onze bedrijvengids.

Related Posts