Choco-Fantasy: gereedschap om op te eten

Chocolade sigaretten, chocolade munten en de overbekende choco Sinterklazen. Wie heeft ze niet gekregen in een schoen, bij de kassa van de supermarkt of op het werk? Wil je iemand echt een origineel cadeau doen, neem dan eens een kijkje bij Choco-Fantasy.

Gereedschap van chocolade

Vol verbazing hebben we de chocoladeproducten bekeken op de website. De een nog mooier dan de ander. Roestig gereedschap, bouten en moeren die echt kunnen draaien en de mooiste cadeausets. Alle chocolade is niet van echt te onderscheiden. Dus wil je iemand verrassen met een gereedschapssetje? Pas maar op dat ze de steeksleutel niet echt gaan gebruiken om mee te klussen!

Echte chocoladesmaak

De chocoladeproducten worden 1:1 nagemaakt en zijn niet van het antieke origineel te onderscheiden. Naast mooi, zijn de handgemaakte voorwerpen ook nog eens overheerlijk: een minimale cacoagehalte van 60% geeft een verrukkelijke chocoladesmaak.

10% korting op alle chocolade

Samen met Choco-Fantasy spelen we ook zelf graag voor Sinterklaas: alle leden van de MyOldtimerClub krijgen 10% korting op alle producten! Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan en ontvang de kortingscode in je mailbox. Daarnaast ontvang je regelmatig leuke kortingen op andere producten.