Veiling: ca. 200 oldtimer tractoren in Benschop

Op dit moment worden er online ongeveer 200 oldtimer tractoren en ander agrarisch materieel geveild in Benschop (Utrecht). Kom zelf kijken op vrijdag en zaterdag!

Oldtimer tractoren

Oldtimer tractoren LanzDe eigenaar van deze prachtige tractorverzameling is helaas overleden. De nabestaanden hebben geen flauw benul wat ze met zoveel antieke voertuigen moeten doen, dus gaan ze allemaal onder de hamer. De toegewijde verzamelaar heeft honderden antieke tractoren bij elkaar verzameld waaronder de volgende merken: Deutz, Hanomag, Lanz en Landini.

Landbouwspecialist Stef Hooijman van Troostwijk Veilingen zegt dat ze intussen wel wat gewend zijn. Toch keek hij zijn ogen uit. “Als je tussen de trekkers loopt, waan je je 75 jaar terug in de tijd.”

Online veiling

De grote collectie oldtimers waaronder agrarisch materieel, tractoren en landbouwmachines staan opgeslagen in Benschop en worden in opdracht van de eigenaar geveild. De werking en technische staat van de tractoren is onbekend. Maar kom gerust kijken op vrijdag 17 oktober en zaterdag 18 oktober in Benschop. De veiling sluit op woensdag 22 oktober.

Meer informatie

Bekijk hier alle oldtimer tractoren hier of breng direct online een bod uit.

Related Posts