Corvette gaat in vlammen op: getuigen gezocht

Wellicht een lang gekoesterde droom gaat zomaar in vlammen op. Op een parkeerplaats in de Eikenstraat in Leeuwarden is in de nacht van 3 op 4 oktober rond 05.00 uur een Chevrolet Corvette uitgebrand.

Paarse Corvette

De brandweer was snel ter plaatse en vond een paarse Corvette uit 1975 volledig in brand. De brand is bestreden door middel van blusschuim, maar dat heeft helaas niet meer mogen baten. De oldtimer is volledig verwoest en werd door een berger afgesleept.

Corvette in brand

Getuigen gezocht

De Corvette was pas twee weken in handen van zijn nieuwe eigenaar. Volgens de politie gaat het om brandstichting en ze zijn dus ook op zoek naar getuigen. Weet je iets of heb je iets gezien? Neem dan vooral contact op met de politie via 0900-8844.

Related Posts