Grote opkomst op Oldtimerdag de Bilt 2014

Afgelopen weekend hebben duizenden mensen voor de vierde keer kunnen genieten van de Oldtimerdag de Bilt in de provincie Utrecht. Net als voorgaande jaren schenkt de organisatie de opbrengsten van de markt- en oldtimerdag naar een goed doel.

Flinke opkomst

Tussen de 9.000 en 10.000 mensen zijn er een dagje op uit getrokken om de Oldtimerdag de Bilt een bezoek te brengen. Een flinke opkomst! Naast de prachtige oldtimerrit waren er tal van andere activiteiten. Snuffelen op de rommel- en boekenmarkt, lekkernijen proeven in een van de vele kraampjes en een mooi kinderoptreden van Elly en Rikkert.

Herbie-route

Om Herbie, de nieuwe blikvanger op een rotonde in de Bilt, in het zonnetje te zetten hebben 110 deelnemers de speciale Herbie-route gereden. Deze tocht van 70 kilometer is gereden via vele mooie plekjes in Midden-Nederland: via Zeist, Woudenberg, Scherpenzeel, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunniok en Utrecht richting de rotonde van Herbie naar de Dorpsstraat in de Bilt.

Martijn Koedijk Fotografie

Martijn Koedijk Fotografie

 

Goede doelen

Dit jaar heeft de organisatie besloten om de opbrengst van de markt- en oldtimerdag te schenken aan de volgende twee goede doelen: Hillcrest Aids Centre Trust Durban in Zuid-Afrika en het Aidsbehandelingsprogramma in Zimbabwe. Er is maar liefst € 19.000 opgehaald. Een fantastische prestatie!

Impressie

Martijn Koedijk Fotografie heeft de Oldtimerdag de Bilt 2014 vastgelegd en prachtige foto’s langs de route gemaakt. Kijk hier voor een impressie.

Related Posts