Voertuigen uit jaren ’60 gezocht voor televisieserie

Zochten we vorige week een oldtimer uit de jaren ’40 voor een debuut in de film ‘Het kogelgat van Château St Gerlach’. Vandaag zijn we op zoek naar voertuigen uit de jaren ’60.

Voertuigen uit jaren ’60

Van auto’s tot busjes en van fietsen tot vrachtauto’s. Voor de televisieserie ‘Moeder, ik wil bij de Revue’ is NL Film op zoek naar allerhande voertuigen uit het begin van de zestiger jaren. Deze voertuigen zijn nodig om het straatbeeld voor de televisieserie er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. Heb je bijvoorbeeld een oude fiets uit die tijd of een prachtige oldtimer meld je dan meteen aan.

Opel gezocht

Ook voor de personages uit ‘Moeder, ik wil bij de Revue’ zijn we nog op zoek naar verschillende Opels. Dus heb je een Opel Rekord Coupé of een bijvoorbeeld een Opel Kapitan dan horen we graag van je.

Televisieserie ‘Moeder, ik wil bij de Revue’

In 2012 is Omroep MAX begonnen met ‘Moeder, ik wil bij de Revue’. Een Nederlandse dramaserie met liedjes van Wim Sonnenveld dat zich afspeelt in de jaren ’50. In het najaar van 2015 komt er een vervolg op deze serie welke zich af zal spelen in het begin van de jaren ’60.

Onkostenvergoeding

Het is mogelijk om een onkostenvergoeding te ontvangen. Wanneer je een voertuig aanlevert die vaker in beeld is dan gaat NL Film op zoek naar een passende vergoeding.

Aanmelden

Stuur ons een foto en informatie over je voertuig naar info@myoldtimer.nl of neem contact met ons op.

Related Posts